Teken of schilder workshop

Ga samen lekker aan de slag en ontdek jullie creatieve kant. Je wordt niet in het diepe gegooid, wees daar niet bang voor. Samen met onze Art docente Elaine krijgen jullie alle basisprincipes geleerd en gaan jullie met alle tips aan de slag. Elaine zal jullie verder begeleiden om een zo mooi mogelijk eindresultaat te krijgen.

Met onze Art workshops heeft u diverse mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Wilt u graag tekenen of liever schilderen? Of heeft u een eindresultaat in gedachte? Laat ons weten wat u zoekt en samen met Elaine kunt u afstemmen wat het beste bij jullie past. Altijd een creatieve, gezellige en informele workshop met altijd een mooi aandenken.

Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook leuk voor een zussendag, familiedag of bedrijfsuitje. De Art workshops zijn op veel manieren in te zetten.

Wij verzorgen de hele workshop van begin tot eind op onze locatie of indien gewenst op een eigen locatie. Wilt u de workshop compleet maken met een heerlijk buffet, gezellige high tea of wellicht nog beter een high wine? Alles is mogelijk en toe te voegen aan onderstaande workshops.

Alle prijzen zijn inclusief materiaal.

Teken workshop (houtskool)

34
50
per pesoon
  • 2 uur workshop
  • Drankje naar keuze (1 p.p.)

Schilder workshop

37
50
per persoon
  • 1,5 uur workshop
  • Drankje naar keuze (1 p.p.)

Combinatie teken en schilder

42
50
per persoon
  • 3 uur workshop
  • Drankje naar keuze (2 p.p.)

Doel teken workshop:
Je leert gezichten tekenen, waarbij we ingaan op hoe je de vorm van de lippen en de ogen goed tekent. Je oefent het tekenen van schaduw en je past de basistechnieken van het tekenen met houtskool toe.