Gin Tonic workshops

Gin-tonic, of GT zoals de echte liefhebbers het noemen, is al jaren dé cocktailtrend voor op een heerlijk zonnige dag! Wij snappen wel waarom; simpel om te maken, makkelijk te variëren én altijd lekker. 

Voor een perfecte GT is het volgende nodig: de juiste verhoudingen, de beste ingrediënten en het liefst een straaltje zon.

Natuurijk is een beetje hulp altijd welkom! Ga lekker experimenteren met GT tijdens onze verschillende workshops. Wil je lekker genieten van de diverse smaken of ga je liever zelf aan de slag? Wij hebben alle ingredienten voor een geslaagd vrijgezellenfeest!

Ook voor alcoholvrije Tonics bieden wij een leuke selectie. 

Wat gaan we doen in een Gin Tonic workshop?

Tijdens de 2 -uur durende workshops leren jullie op een gezellige manier de lekkerste Gin Tonics maken. Daarnaast leren we jullie alles over de geschiedenis van de gin, de verschillende types gin en welke tonics jullie het beste kunnen gebruiken. Natuurlijk krijgen jullie de keuze uit een ruime selectie van diverse topings en garneringen zodat jullie GT een waar feestje wordt! 

Samen maken we de lekkerste Gin Tonics en zullen jullie ontdekken welke smaken het beste bij jullie passen.

Heb je niet zo’n zin om het wiel zelf uit te vinden en willen jullie gewoon genieten van de beste Gin Tonics? Ook dat is mogelijk in onze TASTE workshop. Tijdens deze workshop zal onze barman jullie de lekkerste Gin Tonics serveren zonder dat jullie deze zelf hoeven klaar te maken! 

Borrelen op een lege maag doen we natuurlijk niet graag, dus bij alle arrangmenten zitten ook de nodige hapjes. 

Gin Tonic TASTE

29
50
per pesoon
  • 2-uur durende proeverij
  • 3 Gin Tonics per persoon
  • Incl. diverse hapjes

Gin Tonic WORKSHOP

34
50
per persoon
  • 2-uur durende workshop
  • 3 Gin Tonics per persoon
  • Incl. diverse hapjes