Cocktail workshops

De keuze is reuze! In cocktailland zijn de mogelijkheden oneindig. Ben je juist een zoetekauw of houdt je juist wel van een bittertje. Ga samen met onze cocktail shaker aan de slag en maak een lekkere Mojito, Bramble Fizz of Long Island Iced Tea.

Leer hoe je zelf de lekkerste cocktails maakt tijdens onze cocktail workshop. Voor je het weet heb je de smaak te pakken en sta je te shaken als een echte bartender!

Latin we vooral het proefen niet vergeten! Onze cocktail workshop is een leerzame, actieve, maar vooral ook super gezellige middag. En aangezien we op een lege niet kunnen drinken zullen we ook diverse hapjes en snacks erbij serveren. Alle ingrediënten voor een gezellige middag!

Wat gaan we doen in een Cocktail workshop?

“Shaken, but not stirred”! Hoe wil jij je cocktail? Tijdens onze cocktail workshop gaan we in ongeveer anderhalf tot twee uur tijd lekker shaken, mixen, stirren en crushen! We gaan de meest bekende cocktails maken en proeven. Ook krijg je uitleg over de verschillende dranksoorten en welke smaken goed bij elkaar passen en anderen wat minder. Heb je een favoriete cocktail? Laat het ons weten en dan gaan we in ieder geval lekker aan de slag met jullie lievelings!

Cocktail workshop TASTE

32
50
per persoon
  • 2-uur durende workshop
  • 3 cocktails per persoon
  • Incl. hapjes en snacks