Bierproeverij

Al het pils is bier, maar niet al het bier is pils. Bier is veel veelzijdiger dan dat je misschien nu denkt! Tijdens deze 2 uur durende bier proeverij duik je samen met onze barman de bierwereld in. Wat voor soorten bier zijn er nou eigenlijk? Wat is de historie achter de meest gedronken biersoorten? En hoe wordt bier nou eigenlijk gemaakt?

Deze vragen en nog vele andere vragen worden beantwoord tijdens de proeverij onder het genot van heerlijke bieren. Geniet van verschillende bieren uit de omgeving en uit het buitenland. Zoutjes mogen bij bier natuurlijk niet missen en zitten standaard bij de proeverij inbegrepen.

 

 

De keuze is reuze!

Laat je volledig verassen of neem contact met ons op om te bespreken welke biertypes aan bod zullen komen. Je kan het zo gek niet bedenken! Denk bijvoorbeeld aan een kloosterbier proeverij, Nederlands bier proeverij, IPA proeverij, een Ale proeverij, of juist een proeverij met bieren die ver uit elkaar liggen om te leren over de verschillen tussen biertypes. De gehele bierproeverij kan ook alcoholvrij zodat de Bob ook nog veilig naar huis kan rijden.

Voor de echte bierdrinkers met trek is er ook het Bier en Bites aanbod met heerlijke borrelhapjes zoals bitterballen, kaas, en worst.

Bier proeverij

22
50
per pesoon
  • 2-uur durende proeverij
  •  

Bier & Bites

32
50
per persoon
  • 2-uur durende workshop
  • Incl. diverse hapjes